marți, 3 noiembrie 2009

Dosarele X


Cu toate ne intrebam ce anume vor barbatii…e simplu! O femeie care sa-i asculte , care sa taca, care sa nu fie cicalitoare si nu in ultimul rand sa faca sacrificii de dragul de a le face:))) [lol] Dar se stie k in spatele unui barbat puternic se afla o femeie care-i dirijeaza sau sustin mental, psihic,spiritual si nu in ultimul rand fizic. Deci knd un barbat spune k nu are nevoie de o femeie in viata lui, atunci e cel mai prielnic moment cand chiar o cere. Sa mai vorbim despre relatii un pic…relatiile sunt un mod de a ne face sa ne atasam de ceva imaginar, care nu se poate explica , dar sigur poarta denumirea de iubire, acum iubirea bineinteles fiecare o percepe ca pe un lucru diferit si reactioneaza ca atare. Iubirea…exista in tot, din iubire ne-am nascut , iubirea inseamna natura, inseamna muzica, inseamna lumina diminetii sau evolutia umanitatii. Ea se cladeste pe respect si incredere reciproce, desigur si sentimental initial , pus in fapte. Mai mult k sigur ultima parte se iroseste prea repede, devenind un feeling efemer, motivele fiind rutina sau nesiguranta de sine , sau poate nesinceritatea cu tine insuti,sau frica. Desigur , daca iubirea adevarata trece peste ploi si furtuni , avant un impact deosebit de frumos conturat si persistand peste ani si ani si ani.. ideala.

… Sincer? Timpul este un lucru pretios si nu e asa de bine sa ni-l irosim pe “ prezente” nepotrivite. Aprinzandu-mi o tigara, ma gandesc la efemeritatea faptului in sine..cum se traduce asta?! Mai intai gandesti, vorbesti apoi expui sau ma rog..treci la fapte. Cum spuneam..barbatii nu inseamna ceva complex..sau complicat, sunt niste fiinte destul de simple, uneori anticipative. Cred k noi ii facem cumva, in mintea noastra sa para complicati , asta fiindca nu gandim k ei si nu putem sa ne explicam anumite lucruri agasante sau cretine pe care le savarsesc. Trebuie doar sa descoperim ce si doresc ,ce nevoi au ( in afara de cele sexuale, care se inteleg de la sine:))) asa… Un barbat nu poate sa confirme 100% ca va face ''dragoste'' cu o femeie, in schimb acea femeie poate decide in aceasta privinta. So…bineinteles k barbatilor le plac femei tip..gingase , enigmatice si care par neajutorate dar in acelasi timp sigure pe ele si puternice. Desigur conceptul de femeie puternica s-a cam denaturat in timp..barbatii inteleg femeie puternica o tipa care arata ca un star porno sau , pe cealalta latura..o femeie care are o cariera extreme de banoasa , sau ambele . Hmm..ciudatel..dar si ei sunt oameni pana la urma sau pe interes, e in decizia femeii de a accepta tot la ce se expune sau nu. Aaaaa…ink un lucru extreme de important ..atunci knd o femeie are mai multi “iubiti” este considerata o bi**h , dar un barbat nu. What the..?! Este o conceptie de om ingust la minte , dar toti gandesc asa ..pana si cele care fac asta, inconstient o gandesc.Este adevarat k o femeie intr-o relatie poate avea mai multe responsabilitati, in afara de job-ul pe care il face; copii, sot , treburi ale casei, ofcourse, sunt total de acord sa nu fie ca mai sus, insa conceptual este cel care scartaie , sau e catalogat, depinde de barbat.

Idealul meu este…unul ideal:))) daca as putea spune asa..insemnand o planeta in care relatiile dintre femei si barbati sa fie in armonie totala , fara ganduri ascunse , chiar fata de sine insisi, dar pana la urma e in natura omului sa aiba putin din ying si yang ..so..’’mai’’ ideal ar fi sa ne intelegem doar si sa comunicam mai mult despre ceea ce ne deranjeaza, iar nu in ultimul rand sa tinem cont de aceste lucruri si sa le imbunatatim..asta daca vrem neaparat, fiindca atunci knd vrei si poti.

Ahhh…hai k ce e mult strica :P ...stiu k mai vreti, revin data viitoare cu un alt session al carei subiect nu-l stiu :))) pooop:*****